Traian Basescu, asaltat de turisti pe litoralul romanesc VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 nov 2020, 10:40

Nici n-a ajuns bine pe litoralul romanesc, ca presedintele si-a inceput sejurul cu o distractie asa cum ii place lui.

 Aseara, el si-a luat sotia de brat, a dat o fuga pana in Olimp si s-a "instalat" confortabil la una dintre terasele statiunii. Un local cu specific romanesc, unde muzica live si mancarea traditionala fac mereu deliciul oaspetilor. Cu alte cuvinte, o locatie fix pe placul luiTraian Basescu.

Nu stim cum i-o fi picat mancarea presedintelui, caci din spusele clientilor din restaurant,aproape toata lumea s-a inghesuit sa faca poze cu el, fie ei straini sau romani. Artistii
localului s-au declarat foarte incantati de prezenta presedintelui, caci nu au oricand ocazia sa-i incante urechile.

Daca in interiorul localui, Traian Basescu a fost asaltat de fani, la iesire a dat nas in nas cu jurnalistii. De 8 ani de zile, Traian Basescu si sotia sa isi petrec vacantele la vila de protocol de la Neptun. Totusi, anul acesta, cuplul prezindetial intentioneaza sa dea o fuga si pana la Covasna, pentru a respira, cateva zile, aer curat.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.