POVESTEA de succes a tanarului afacerist de 32 de ani, Robert Pantazi! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 nov 2020, 09:20

Rosii, verzi, albastre, personalizate sau poate modele mai simple.

 Papioanele, par sa fie afacerea care l-a facut pe Robert Pantazi fericit. Dupa ce firma la care lucra a dat faliment, el s-a gandit ca ar fi bine sa-si deschida propria afacere. Nu de alta, dar, astfel, nu mai depinde de nimeni. Asa ca, la cei 32 de ani ai sai, tanarul si-a pus economiile la bataie si a dat frau liber imaginatiei.

Pentru moment are doar 3 angajati, dar sunt suficienti, Muncesc mult, dar cu spor. Doamna
Mirela este una dintre angajatele lui Robert. Din mana ei ies zilnic cam 80 de papioane numai bune de purtat. Ca sa ne demonstreze iscusinta ei ne-a facut o demonstratie.

Daca aveti vreun personaj preferat il puteti imprima direct pe papion. De regula, princhindeii prefera astfel de modelele, dar nu numai, dupa cum ne spune Robert!

La fel ca el sunt multi clienti care-i trec pragul! Iar daca nu sunt decisi, Robert le da intotdeauna idei ca doar o afacere nu merge fara sa te implici in mod direct

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.