Cum sa te racoresti intr-o zi torida de vara! Uite RECOMANDAREA noastra

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 mar 2024, 04:20

Nu stii ce sa alegi intre o bere rece si o limonada racoritoare intr-o zi de vara torida? Acum, le poti savura pe amandoua in noul URSUS Cooler, combinatia perfecta de bere si limonada proaspata. Astfel, vei imbina gustul intens al berii cu placerile limonadei, intr-o bautura revigoranta pentru zilele calde de vara.

URSUS Cooler da tonul relaxarii atunci cand mergi la mare cu toata gasca, iti inviti prietenii la piscina sau dupa ce ati dat o fuga cu bicicleta pana la munte. Pentru ca momentele active din timpul verii au nevoie de un strop de prospeţime si culoare pe care ti le aduce noul mix de bere si limonada. 

 

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/ursus2-87f5bbab840273c1fab85a5e8e782495.jpg
Pentru ca URSUS Cooler are si o varianta fara alcool, asta inseamna mai mult chef de distractie cu cei mai buni prieteni, indiferent daca este ora 15.00

si sunt 40 de grade afara. Cu URSUS Cooler fara alcool esti gata pentru noi provocari la orice ora din zi. 

  

“In timpul verii toride, consumatorii au nevoie de o solutie revigoranta. Astfel, lansam URSUS Cooler, o inovatie in portofoliul URSUS, pentru a le oferi berea preferata intr-o varianta foarte racoritoare. Ne adresam persoanelor active carora le propunem sa aiba o vara cu adevarat antrenanta”, declara Mihai Barsan, Director de Marketing, URSUS Breweries.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/ursus3-b02b5c23b72b307b74f1aac9cb09c095.jpg 

Produsul este disponibil in variantele cu si fara alcool la doze si sticle de 0.5

litri, toate avand o proportie de 40% bere si 60% limonada. 
 

URSUS Cooler da startul unei veri cool, in care mixezi berea Ursus cu limonada rece si te racoresti la cele mai inalte cote!

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.