La ce recurg COMERCIANTII din piete pentru a fura ochii cumparatorilor! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 nov 2020, 08:35

Strategii de marketing sau minciuna pe taraba? Cert e ca nu e piata si nu e comerciantacare sa nu apeleze la un astfel de truc bine gandit cu care sa fure ochii cumparatorilor.

 Acest batranel ar putea jura ca a gasit cel mai bun pret la ardei din toata piata- numai patru lei. Cand se apropie si se uita mai bine constata ca pretul e mai mare la propriu cu aproape un leu.

Nu te fura, nu iti baga mana in buzunar spun tarabagii... dar nici nu vand cinstit..spun bietii clienti pentru care cumparaturile in piata s au transformat intr un adevarat concurs gen: pretul corect.


Multi nu doar ca afiseaza preturile cu sutimele de genul 99, ci le mai si ascund printre fructe ori legume, lasand la vedere doar cifra scrisa cu font mare. Altii apeleaza la metoda: coltului indoit..

Angajatii administratiei Pietelor din iasi cunosc metodele nu tocmai ortodoxe ale comerciantilor. Spun ca vanzatorii sunt obligati sa afiseze preturile in mod lizibil, iar cei care nu respecta sunt filati si amendati.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.