SARBATOARE SI LA HOLLYWOOD! Penelope Cruz a nascut o fetita in aceeasi zi cu printesa Kate Midlleton

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 11:15

Ce bucurie! Fetita celebrului cuplu de actori, Penelope Cruz si Javier Bardem s-a nascut in aceeasi zi cu mostenitorul tronului Marii Britanii.

Nu doar printesa Kate Middleton este o mamica celebra care a nascut pe 22 iulie 2013. Frumoasa actrita Penelope Cruz a dat si ea nastere in aceeasi zi unei fetite, o splendoare de copil. La fel ca si bebelusul regal, fetita cuplului de actori a fost si ea asteptata cu nerabdare sa vina pe lume si primita cu multa caldura si bucurie de catre parintii ei, la fel de celebri ca si cuplul regal.


Iar daca fiul lui Kate Middleton si al printului William este un print in toata regula, la fel am putea spune si despre micuta lui Penelope Cruz care va fi cu siguranta “printesa Hollywood-ului”. Actrita, in varsta de 39 de ani este la a doua nastere. Ea si sotul ei, Javier Bardem, mai au un fiu in varsta de doi ani. Actrita a nascut intr-un spital din Spania.
Chiar daca sarcina ei era aproape de termen, Penelope Cruz a declarat ca nu se astepta sa nasca in aceeasi zi cu ducesa de Cambridge.

Penelope Cruz cu putin timp inainte de a naste
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/penelope-1-d64004a2d6edf1769f20d185c91532fa.jpg

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.