SOLUTIA IDEALA pentru a arata bine in costumul de baie fara sa va infometati VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 09:40

Vara si dietele par sa mearga mana-n mana atunci cand vine vorba de a scapa de kilogramele in plus intr-un timp foarte scurt.

 Insa va puteti pune sanatatea in pericol! Vestea buna pentru dumneavostra vine abia acum! Nutritionistul nostru are doua retete simple, sanatoase si delicioase. 

Aveti nevoie de o salata verde, doua trei rosii, patrunjel si.. cereala devenita deja celebra ….quinoa. Are multe proteine si este bogata in fier, calciu, potasiu si cupru. Puneti pentru citeva minute quinoa in apa. Se va umfla ca si orezul. Taiati intre timp legumele in mici bucati.
Amestecati apoi totul si...gata.

Daca doriti ceva mai satios sau pur si simplu aveti pofta de ciuperci, avem si o reteta usoara de vara. Pentru o portie va trebuie 5-6 ciupercute de marime medie, ceapa taiata cubulete, ulei, samantana si….atentie frunze de kale, un fel de salata, cu un continut mare de calciu, vitamina A, C si E-tocmai buna pentru o vara dorida.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.