Vrei sa stii daca se vede cu altcineva? TOPUL marcilor auto folosite de persoanele care isi insala partenerii FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:48

Persoanele infidele prefera automobilele fabricate de compania germana Audi, in timp ce modelele lansate de companiile BMW, Mercedes Benz si Volvo se plaseaza pe locurile urmatoare in topul preferintelor infidelilor.

Studiul a fost realizat pe baza unui sondaj la care au participat 800.000 de persoane. Sondajul a fost efectuat cu ajutorul utilizatorilor unui site din Mare Britanie, denumit Illicit Encounters.

 

Acest site este dedicat persoanelor casatorite care doresc sa isi insele partenerii, informeaza huffingtonpost.com. Din totalul celor 800.000 de utilizatori chestionati, 20% au spus ca prefera sa conduca un automobil Audi.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Pe

pozitiile urmatoare se afla modelele lansate de constructorii de automobile BMW, Mercedes Benz si Volvo, iar Topul 5 al preferintelor lor este incheiat de o alta marca germana, Volkswagen.

 

Sursa: Mediafax.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.