Urmarire cu FOCURI DE ARMA. Politistii au incercat sa imobilizeze un individ extrem de violent si agresiv VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:48

Urmarire cu focuri de arma, azi-noapte, in Pitesti.

Politistii au tras doua gloante in aer pentru a opri un barbat care a facut scandal la locuinta fostei iubite. Dupa ce a baut bine, barbatul in varsta de 32 de ani, eliberat recent din inchisoare pentru talharie, a mers la locuinta fostei iubite, cu care are si un copil. Suparat ca femeia nu a aparut, barbatul a facut un scandal monstru. Imediat parintii tinerei au chemat in ajutor politia.

Oamenii legii sositi la fata locului, au incercat sa-l prinda pe barbatul agresiv cu focuri de arma.
Degeaba, focurile de arma nu l-au speriat pe barbat, care si-a continuat fuga prin intuneric. Politistii au declarat ca suspectul este recent eliberat din penitenciar si este cunoscut ca fiind extrem de agresiv si violent.

In urma incidentului politistii au deschis un dosar penal. Oamenii legii spun, insa, ca scandalagiul ar putea scapa nesanctionat, pentru ca familia fostei sale iubite nu vrea sa depuna plangere de frica.



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.