Drogurile i-au DISTRUS viata. Confesiunile unui tanar dependent care se lupta din rasputeri sa renunte moartea alba VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 mar 2024, 09:10

A cazut in plasa drogurilor de mai bine de cinci ani.

Un drum, uneori, fara intoarcere. Alex, un tanar de 23 de ani, din Capitala, se lupta cu mirajul prafurilor care i-au pus stapanire pe minte si pe trup. A absolvit doar opt clase pentru ca timpul in viata lui s-a oprit atunci cand a inceput sa consume prafurile mortii. Ne-a spus povestea lui pentru ca vrea sa renunte la substantele care i-au distrus viata. A lui si pe a celor din jurul lui.
Duce o lupta cu el, cu anturajul din care face parte si cu societatea.

Tot drogurile l-au trimis dupa gratii. In goana zilnica pentru a obtine banii necesari dozei zilnice, a ajuns sa minta si sa fure. Si de aici pana la gratiile penitenciarului nu a fost decat un pas. Nici in inchisoare nu a putut sta deoparte de droguri.

Mama lui Alex este un parinte disperat.
Ar da orice ca fiul ei sa fie, din nou, cel pe care il stia. Nici internarile in spitalele Capitalei nu l-au ajutat prea mult. Spune ca nu a putut suporta mediul in care sunt tratati dependentii de droguri." Pentru cei care fumeaza iarba, sa o lase ca nu-si are rostul, de la iarba se ajunge mai departe", acesta a fost mesajul tanarului pentru cei care vor sa incerce din prafurile mortii.


 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.