Romanii, cei mai NEFERICITI din Europa. Ce solutie a gasit un institut pentru a-i inveseli VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 nov 2020, 02:50

Institutul Fericirii, un loc in care romanii se pot simti mai veseli.

Conform unui sondaj european, romanii sunt printre cei mai nefericiti cetateni ai Uniunii Europene. Iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber daca privim atent oamenii pe strada. Desi am mai putea gasi motive sa zambim, totusi mergem pe strada ingandurati, tristi si, mai tot timpul, cu privirea tintuita in pamant.

Ce cred oamenii ca i-ar face sa radieze de fericire? Un venit mai mare au sustinut aproape toti intervievatii.
Cum problema banilor nu se poate rezolva peste noapte, cativa tineri au avut o idee geniala. Vor sa-i invete pe romani cum sa zambeasca din nou.

Ce pot face aici romanii? Este locul unde se pot intalni cu diverse persoane, pot citi o carte, exista si un spatiu dedicat pentru relaxare si au un pachet pentru evenimentele pe care institulul le organizeaza. Nu stim daca metodele folosite la Institutul Fericirii va vor scoate din depresie, dar un lucru e cert: veti cheltui 20 de lei ca sa deveniti membru cu drepturi depline.


 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.