Taranii din Dabuleni nu mai stiu cum sa-si mai vanda pepenii. Asteapta zile in sir ca cineva sa le cumpere marfa VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:56

Cat e ziua de lunga pe drumul de la Dabuleni nu vezi decat carute si tractoare incarcate ochi cu lubenite!

Taranii nu mai asteapta cumparatorii la poarta, ci se inghesuie la marginea orasului, pe un drum prafuit cum rar iti este dat sa vezi. Nu sunt toalete, nici terase unde sa se mai odihneasca dupa o zi de munca asa ca bostanarii, pepenarii sau bostangii, cum li se spunea odinioara, improvizeaza langa tiruri si remorci adevarate culcusuri.

La tot pasul vezi tarani tolaniti: unii dorm, altii asculta muzica sau beau cite o bere, asa ca sa se mai racoreasca.
Pepeni s-au saturat sa tot manance. Din cand in cand, daca au noroc li se arata si un posibil cumparator. Atunci incepe negocierea. Daca vand tot pleaca acasa, daca nu, se pregatesc de innoptat langa marfa, in masina. Cel mai bine o duc aceeia care au si cativa prieteni alaturi.

Alti tarani, insa, vor sa scoata profit mai mare si iau calea pietelor de la Craiova. Numai ca ghinionul nu-i ocoleste nici aici.
Ba nu au loc de intermediari, ba sunt amendati ca tin pepenii in soare. Concluzia? Viata de bostangiu pare a se gida dupa principiul: ziua veseli, noaptea tristi!

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.