Daca nu reusiti sa ajungeti vara aceasta la Techirghiol, vine tratamentul la voi! Puteti face bai de namol in centrul Capitalei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:58

Domnilor, aceste tratamente va sunt dedicate si dumnevoastra in aceeasi masura in care le sunt oferite doamnelor.

Impachetarile cu namol va hranesc pielea in profunzime si, in acelasi timp, va ajuta sa pierdeti centimetri buni din zona abdomenului sau a coapselor.

 

Totul incepe prin aplicarea unui scrub, menit sa indeparteze in totalitate celulele moarte, care apar, mai ales vara, la nivelul pielii.

 

Pentru ca namolul preparat in amestec cu castane si cofeina sa-si faca pe deplin efectul, clientul este invelit pentru o jumatate de ora intr-o patura termica.

Efectul este similar cu o minisedinta de sauna.

 

Stratul de namol este apoi indepartat, iar, la final, specialistii va rasfata cu un masaj de drenaj sau de relaxare. Si daca tot suntem la ora de rasfat nu trebuie sa uitam nici de tratamentul pentru ten si decolteul, dedicat doamnelor.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Primul

pas- o demachiere in profunzime a tenului. Pasul doi- un gomaj care sa indeparteze celulele fara viata.

 

O astfel de infuzie in profunzime nu este posibila decat cu ajutorul unui aparat care foloseste oxigenul hiperbaric. Astfel, si cele mai secrete ingrediente folosite ajung exact acolo unde este nevoie.

 

La final, piele devine ferma, stralucitioare si lipsita de pete.

Se aplica un strat subtire de crema care este intinsa cu grija de catre  cosmetician.

 

Pentru fiecare dintre cele doua tratamente, clientii trebuie sa plateasca intre  125 si 250 de lei, in perioada verii.