FOTOGRAFII SOCANTE! Ce a putut indura acest bebelus din partea propriei mame. L-a intepat cu foarfeca de 90 de ori

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 aug 2021, 18:40

Un bebelus de opt luni se poate considera norocos dupa ce a fost intepat de 90 de catre propria mama cu o foarfeca din cauza ca micutul o muscase cand il alapta.

Xiao Bao din provincia Jiangsu din China a avut nevoie de mai mult de 100 de cusaturi  pentru a-i inchide ranile pe care i le-a facut propria mama.

Copilul locuia cu mama si cu alti doi unchi in momentul in care s-a intamplat tragedia. Unul din unchii sai l-a descoperit zacand intr-o balta de sange in gradina si l-a dus de urgenta la spital. Ma tarziu, mama micutului a marturisit ca l-a intepat deoarece o muscase in timpul alaptarii.


Mai multi vecini au propus consiliului local sa il ia pe bebelus de sub tutela mamei, insa acestia au refuzat. Ei au sustinut faptul ca nu s-a dovedit ca mama lui a facut acest lucru si el poate fi lasat in grija unchilor lui in cazul in care se adevereste fapta femeii. 

Bolile psihice constituie un subiect delicat in China lumii modern si nici medicamentatia si nici psihoterapia nu da rezultate in unele cazuri.
VEZI mai multe fotografii cu bebelusul care a indurat un adevarat cosmar AICI