Tudor Chirila, despre concertul Europa FM "Live pe Plaja", unde sunt asteptati peste 60 de mii de oameni: "Va fi mai ceva ca la Rolling Stones!"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 12 nov 2020, 22:45

Pregatirile pentru concertul Europa FM „Live pe Plaja”, de duminica, de pe plaja dintre Venus si Saturn sunt in plina desfasurare! Voltaj, Directia 5, Vama si Smiley - lucreaza la show-urile din 14 iulie, cand peste 60 de mii de spectatori ii vor auzi concertand live pe o scena de proportii impresionante: 450 de metri patrati!

Smiley s-a declarat extrem de emotionat la gandul ca va canta in fata unui public atat de numeros si marturiseste ca artistii care au concertat anul trecut, la prima editie Live pe Plaja –  i-au povestit ca atmosfera a fost fabuloasa. Invitat in studioul Europa FM, la emisiunea "Desteptarea", Smiley i-a indemnat sa vina cu cortul pe toti cei care vor fi prezenti la concertul din 14 iulie, pentru ca distractia se va prelungi pana in zori! 
 

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/P2-6ed3481aa0b51bbdb5c37cfacba57734.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/P3-572fda6c07c1804c17edc2196396570d.jpgTudor Chirila se afla acum in Portugalia de unde va reveni special pentru concertul Europa FM.

El i-a marturisit, astazi, in direct lui George Zafiu ca n-a putut sa flirteze deloc cu frumoasele fete portugheze pentru ca nu intelege limba. „Cred ca la cum suna limba asta, sarutul portughez este unul extrem de contorsionat”, a spus Tudor Chirila, razand in hohote. 

 

Si Directia 5, care se va afla pentru a doua oara pe scena „Live pe Plaja” anunta un spectacol care va incinge atmosfera, in timp ce Voltaj promite un show electrizant, plin de energie si de voie buna!  
 

Dupa succesul inregistrat anul trecut, la prima editie,

"Live pe Plaja" revine in forta in 2013! Europa FM cheama toti romanii amatori de muzica buna la cel mai mare concert al radioului, pe 14 iulie, pe plaja dintre Venus si Saturn, la „Black Sea Arena”, de la ora 20:00!
 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

In show-ul care va dura mai bine de 5 ore, Voltaj, Directia 5,

Vama si Smiley vor canta live cele mai iubite hit-uri ale lor. La fel ca si anul trecut, intrarea pentru public este libera iar buna dispozitie, garantata! 

MC-ul concertului Europa FM „Live pe Plaja” este George Zafiu, director de programe si realizator al matinalului „Desteptarea” de la Europa FM.
 

 

 

Taguri:

Urmărește-ne pe: Distribuie
Citește și: