Pacientii MOR CU ZILE in Romania! Un barbat a decedat din cauza unei bacterii luate din spital VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:00

Petru Cosmaschi a fost operat cu succes la Spitalul Judetean din Timisoara.

La doar cateva zile dupa ce a suferit o interventie chirurgicala pe creier, medicii i-au spus fiicei  ca tatal ei se recupereaza bine.

 

Tot atunci au anuntat-o ca pacientul ar fi luat o bacterie din spital, dar ca nu sunt motive de ingrijorare. La extrernare i-au explicat doar ca bolnavul trebuie sa urmeze acasa un tratament impotriva bacteriei Clostridium Difficile.

 

Din pacate, nu a fost asa.

Chiar daca a urmat indicatiile medicilor, starea barbatului s-a agravat. A fost internat ulterior la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, dar a fost prea tarziu. Omul in varsta de 57 de ani a murit din cauza infectiei intraspitalicesti.

 

Bolnavii din Spitalul Judetean se plang ca pleaca de aici mai bolnavi decat au venit si spun ca in saloane mizeria e crunta.

 

In baia Spitalului Judetean din Timisoara, de exemplu, un pacient internat a filmat gandaci morti pe marginea cabinei de dus.

A postat filmuletul pe internet ca sa vada si altii conditiile din spital.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Medicii de la Spitalul Judetean din Timisoara au raportat infectia, dar au diminuat gravitatea problemei.

In baza lor de date doar 15 persoane s-au imbolnavit in spital, adica de patru ori mai putin decat numarul real.

 

Medicii infectionisti si epidemiologi vorbesc despre existenta unui focar periculos la Spitalul Judetean din Timisoara. Numarul pacientilor care s-au infectat in medii teoretic sterile a crescut ingrijorator. De la opt cazuri anul trecut la 50 anul acesta.

 

Bacteria afecteaza persoanele in varsta internate in spital pe termen lung sau care urmeaza tratamente medicamentoase pentru mult timp.

 

Infectia apare, de obicei dupa utilizarea antibioticelor si, in unele cazuri, poate fi fatala. Rudele barbatului au depus plangere penala impotriva spitalului.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.