O noua lovitura pentru Gigi Becali! Instanta A RESPINS cererea lui de a avea un regim de detentie deschis VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:02

Lovitura dupa lovitura pare sa primeasca Gigi Becali!

Cu o pedeapsa la inchisoare de trei ani si jumatate in carca, varianta de a fi liber timp de opt ore pe zi parea o adevarata mana cereasca. Plus ca ar fi avut dreptul si la un telefon mobil. Numai ca n-a fost sa fie nici de aceasta data!

 

Aseara tarziu, decizia instantei a picat ca un trasnet pentru Becali. Cererea finantatorului Stelei de a  beneficia de un regim de detentie deschis a fost respinsa.

 

Verdictul este cu atat mai "negru" intrucat este unul definitiv. Abia peste 9 luni mai poate incerca o noua cerere similara.

 

Becali nu se astepta la asa ceva, mai ales ca venise cu pledoaria bine pusa la punct, pentru a-i convinge pe judecatori sa-i accepte cererea. Parca nimeni nu-l mai recunostea pe Gigi Becali de altadata! Patronul Stelei le-a aratat judecatorilor o cu totul alta fata.

A renuntat la orgoliu si a incercat sa-i induioseze pe judecatori.

 

Gata sa faca orice pentru opt ore de libertate si un telefon mobil, Gigi Becali a jucat totul pe o singura carte: cea emotionala.

 

Dar nici promisiunea ca va construi azile pentru batrani si un spital in Timisoara nu i-a convins pe magistrati, care au fost de neinduplecat.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii

 

Mereu increzator in ajutorul divin, Becali a marturisit si programul sau din celula: citeste carti de rugaciune si manuale juridice. Cel mai probabil, latifundiarul din Pipera cauta cu disperare orice mica "portita" juridica de a scapa din puscarie.

 

Gigi Becali a pus la bataie totul in fata instantei! Ca doar era libertatea sa in joc! Si-a amintit pana si de romanii care l-au votat, spunand ca judecatorii nu au de ce sa se teama daca l-ar lasa liber 8 ore pe zi.

 

Cat priveste regimul de care Gigi Becali se bucura in inchisoare, se pare ca detinutii de la penitenciarul Jilava s-ar fi plans ca omul de afaceri are un regim preferential. In timp ce ei stau cate 27 intr-o celula de 40 de metri patrati, el imparte camera doar cu alte doua persoane.

 

Si totusi, acelasi avocat recunoaste ca Becali este totusi privilegiat.

 

Aceeasi cerere i-a fost respinsa si colegului sau de celula, Dumitru Cioflina, condamnat la la doi ani inchisoare in dosarul schimburilor de terenuri cu Ministerul Apararii, care i-a adus pedeapsa si lui Becali.