Raluca Lazarut, o colectionara inraita de fanioane! Ce cadou a primit frumoasa stirista de la Cristina si Paula VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 12 nov 2020, 22:10

Raluca Lazarut abia astepta sa fie alaturi de colegele ei la mare pe plaja Mambo din Mamaia, chiar si pentru cateva minute.

Raluca Lazarut a fost invitata in aceasta dimineata la emisiunea Draga mea prietena care transmite de la mare de pe plaja Mambo din Mamaia.

Prezentatoarea stirilor Kanal D a avut parte si de o surpriza inedita din partea celor doua prietene, Cristina si Paula si anume un fanion cu logo-ul Draga mea prietena, asta dupa ce moderatoarele emisiunii au aflat ca raluca este o colectionara impatimita de fanioane de la toate echipele de fotbal din tara si din lume.
Aceasta pasiune o are transmisa de catre tatal sau care colectioneaza astfel de stegulete de peste 40 de ani." Am facut un bagajel cu ele si la rugamintea colegilor, le-a adus de acasa. Am un fanion si de la Cristi Chivu, de la unul din meciurile lui. Eu cand vizitez un oras, tin foarte mult sa iau cate un fanion de la echipa de fotbal de acolo." 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.