Unii plang, altii rad! Iata cum au primit absolventii liceului Bolintineanu afisarea rezultatelor VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:04

De la ras la plans si invers, asa au primit absolventii faimosului liceu "Bolintineanu" afisarea rezultatelor. Ne-a fost destul de greu sa ne dam seama cine a luat examenul de maturitate si cine nu. Domnisoara din imagini, de pilda, va fi nevoita sa mai dea o data examenul. Anul acesta n-a facut fata!

Si aceasta absolventa are ochii in lacrimi, dar sunt de bucurie! Este multumita de nota, mai ales ca pe langa stresul examenului, a mai suportat si intrebarile politistilor si procurorilor.

 

Unii continua sa calculeze, mai concentrati decat la examen. Nu ca ar mai da o data proba la matematica, dar vor sa afle daca exista vreo sansa sa treaca, in prelungiri, adica la contestatie.

 

Din cei 256 de elevi de la Liceul Dimitrie Bolintineanu care au dat Bacalaureatul, 7 elevi au fost eliminati, si alti  159 au picat.

Anii trecuti lucrurile au stat altfel: mult mai bine! In 2012 peste 70 la suta au luat examenul, iar in 2010 promovabilitatea a fost de peste 92 la suta, dar, pe vremea aceea, Costica Varzaru avea grija de toata lumea!

 

Dar nu numai la afisarea notelor s-au inghesuit absolventii, ci si la Politie. Iar declaratiile au fost care mai de care mai colorate.

 

Nici elevi, nici parinti nu au mai avut nimic sa le reproseze anchetatorilor.

Si cand te gandesti cat de revoltati erau vineri!

 

Dupa atatea declaratii, ramane totusi o dilema. Daca nu s-au dat bani, atunci cum se face ca procurorii au gasit sute de lei in servetele sau in sutienele unora dintre supraveghetoare? La aceasta intrebare, cel mai probabil se va raspunde zilele urmatoare.

 

Pentru cei mai multi absolventi, afisarea rezultatelor la bac a fost mai degraba un eveniment monden.

Aceasta domnisoara a ales sa vina la avizier cu o tinuta numai buna de club. Pantalonasi scurti, tricou franjurat, podoabe de aur fara numar si o geanta de fite pe umar!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Putin emotionata, domnisoara se urca pe zid si se cauta pe lista, sperand ca a luat examenul, dar, ce sa

vezi? Surpriza!

 

Dar nu-i cu suparare pentru tanara proaspat picata la bac. Ce daca n-a luat examenul? Vacanta o asteapta si pana la toamna traieste cu speranta ca va fi admisa!

 

Si daca va mirati de rezultatele dezastruoase obtinute de liceeni, mai ganditi-va o data! Sexy PRM-ista Ancuta Carcu a dat bac-ul prima oara anul acesta, la 29 de ani! Si l-a picat!

 

Si totusi tanara aspiranta in ale politicii are o explicatie pentru notele rusinoase!

 

Acum Ancuta Carcu se pregateste

de vacanta. O fi picat ea bac-ul, dar totusi cateva zile de relaxare nu si le poate refuza. Ca doar are timp suficient pana in toamna sa mediteze la fizica si matematica!