Diana Dumitrescu, VIZIBIL AFECTATA de divort. Uite cum s-a prezentat diva la un eveniment monden VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:05

In urma cu ceva timp, indragita actrita Diana Dumitrescu si Ducu Ion au divortat in secret, la notar.

La prima sa aparitie de dupa divort, indragita actrita Diana Dumitrescu a lasat sa se vada cat de afectata este in continuare, de problemele pe care le are in plan personal. In primul rand, am observat ca desi se afla la un eveniment grandios, desfasurat in incinta Ambasadei Italiei, Diana nu prea a acordat atentie tinutei asa cum o facea altdata.

De multe ori, actrita ne uimea cu rochiile si preturile boombastice ale tuturor accesoriilor pe care le purta, dar iata ca de aceasta data s-a imbracat banal: cu o rochie cu buline, niste pantofi pe care mai toate doamnele
si i-ar permite, plus un clutch pe care il are in garderoba de mai bine de 4 ani!

In al doilea rand, se pare ca divortul a reprezentat pentru Diana si o buna cura de slabire, caci se vede cum s-a tras la fata, cum i s-au ascutit genunchii si cum sanii parca i s-au micsorat. Sigur a slabit vreo 5 kilograme. Apoi am observat ca desi se lasase de fumat, actrita s-a apucat din nou de fumat.
Cat despre atitudine, oricat ar fi incercat Diana sa para fericita, chipul o trada. Zambetul ii pica si mereu avea o mina trista.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.