"Unu" i-a dat mari emotii Biancai Ionita. Afla despre ce e vorba!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 aug 2021, 08:30

Bianca Ionita, prezentatoarea Stirilor Kanal D, de weekend, editia de pranz, a marturisit astazi, la “Draga mea prietena” ca a trecut prin mari emotii cu “Unu”, catelul ei.

In urma cu doua luni, “Unu” s-a accidentat si a trebuit sa fie operat:" Totul s-a intamplat cand a vrut sa urce pe o canapea. A ratat urcarea si a cazut pe spate. Fiind greu, are 10 kg jumatate, s-a lovit destul de tare. De doua saptamani trecem prin mari emotii, dar acum ne-am mai linistit, de cand l-am scos din spital. Este foarte bine, s-a recuperat. M-am bucurat teribil cand, imediat dupa operatie, el putea sa mearga cum trebuie".

 

Bianca a ajuns la mare, in urma cu doua zile, fara iubit, insotita de doua prietene, dar s-a asigurat inainte ca are cu cine sa-si lase cainele bolnav.  "Unu este acasa, cu Buni pentru ca iubitul meu este la serviciu si nu avea cum sa stea cu el. Abia astept sa ajung sa il revad", marturiseste Bianca.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Urmariti “ Draga mea prietena ”, la mare, cu Paula Chirila si Cristina Cioran, de luni pana vineri, de la ora 10:00, in direct, la Kanal D.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.