BOTEZ REGESC! Iata cum a petrecut regele romilor din Costesti VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 12 nov 2020, 20:00

Au "curs" bancnotele la petrecerea data in cinstea taierii motului micutului! Nasul a fost nimeni altul decat de Dan Stanescu, regele romilor din Costesti!

Petrecerea a rasunat in toata localitatea! De nota zece a fost si ospatul, care i-a dat gata pe invitati. Abia carau ospatarii platourile cu purcelusi!

 

35 de purcelusi si zece curcani, plus bautura la discretie! Ati mai vazut asa petrecere?! A curs vinul alb peste halcile imense de porc. Plus noua torturi imense. Evident, totul a fost la discretie.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

In

timp ce barbatii aruncau cu sute de lei pe manelistul Adrian Minune, femeile isi etalau tinutele stralucitoare. La soare te puteai uita, dar la ele ba!

 

In jur de 30 de mii de euro se lauda nasul ca a cheletuit pentru ca petrecerea sa fie cu adevarat regeasca!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.