Meryem Uzerli, asa cum nu ai vazut-o niciodata! CE aparitie a avut ACTRITA ta preferata la o sedinta foto VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:07

Merymem Uzerli este una dintre cele mai frumoase si mai iubite actrite din Turcia si nu numai.

 Meryem Uzerli a ramas in sufletul telespectatorilor chiar daca momentan se tine departe de camerele de filmat pentru a se reface dupa o perioada epuizanta prin care a trecut. Indragita chiar de la primele episoade din serialul "Suleyman Magnificul", Meryem nu si-a dezamagit fanii si a aparut mereu in postaze surprinzatoare care i-au facut sa o iubeasca si mai mult. 

Pana sa acuze un sindrom de epuizare si sa se refugieze in tara natala, Germania, unde a primit ingrijiri de la unul din cei mai buni psihiatri, Meryem a realizat cateva sedinte foto de exceptie pentru publicatiile din Turcia,
una dintre ele  fiind InStyle unde actrita apare in ipostaze demne de o diva. 

Au aparut si cateva cadre din backstage cu Meryem cand se pregatea de filmare. Actrita este mareu pusa pe glume, zambeste tot timpul si se distreaza alaturi de echipa de profesionisti care se ocupa de ea. Asculta cu atentie instructiunile, pozeaza si chiar contribuie cu idei la sedinta foto.


 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.