Radu Mazare a uitat de procese si DNA! Se pregateste intens de carnavalul de la Mamaia VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 12 nov 2020, 18:15

Ce Rio de Janeiro! La Mamaia incepe un carnaval cum nici acolo nu vezi.

 Cel putin asa viseaza primarul Mazare, care si-a instalat carele alegorice, si-a pus la treaba cele frumoase fete si a inceput pregatiri intense pentru weekendul care se anunta... incendiar.

Pe langa domnisoare zvelte, ca din reviste decupate, pe podium si au venit si salvamarii. Vorba aceea, doar cineva trebuie sa pazeasca si sa salveze fetele in cazul in care se intampla ceva neprevazut. Iar daca repetitiile au lasat de dorit, pe alocuri, Radu Mazare a gasit cum sa-i motiveze pe toti: cu buzunarul.
Ehee, dar nu asa cum va ganditi.

Daca acum il vedem imbracat intr-o tinuta lejera, cu o pereche de bermude, un tricou si incaltat comod, la carnaval, edilul va fi pe... tocuri. Da, ati auzit bine!

Dupa ce a fost spartan, sultan, maharajah si chiar samurai, sambata, Radu Mazare va intra in pielea lui Ludovic al 14 lea, cunoscut atat pentru calitatile sale de lider, dar si pentru marea pasiune pentru femei.
Ce potrivire! Cu siguranta rolul i se va potrivi ca o manusa edilului. Unde mai pui ca va fi insotit si de 4 domnisoare zvelte si frumoase, intocmai cerintelor sale!