Cantareste 50 de kilograme in luna a opta. MARTURISIRILE SOCANTE ale unei mame anorexice

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 12 nov 2020, 17:05

O tanara insarcinata, in varsta de numai 23 de ani, s-a luptat cu anorexia inca de cand avea opt ani.

Holly Griffiths, o britanica, de profesie balerina, a fost anorexica mai toata perioada copilariei mari si a adolescentei. Afectiunea i s-a declansat in jurul varstei de opt ani cand a inceput lectiile de balet. Din cauza faptului ca trebuia sa aiba mereu o greutate scazuta pentru lectiile de balet, tanara manca foarte putin ca sa nu fie data afara de la cursuri.

Holly, in prezent in varsta de 23 de ani, a simtit efectele negative ale anorexiei abia atunci cand a ramas insarcinata, la varsta de 21 de ani.
Era atat de slaba, incat pe masura ce sarcina evolua, risca sa ii rupa oasele bazinului si sa ii striveasca plamanii. Tanara a fost nevoita sa nasca prin cezariana cand fatul avea 37 de saptamani. Medicii au luat aceasta decizie deoarece Holly Griffiths nu lua in greutate. Abia avea 50 de kilograme in luna a opta de sarcina. Bebelusul, un baietel acum in varsta de doi ani, s-a nascut sub greutatea normala, dar din fericire boala mamei nu i-a afectat dezvoltarea.


Tanara este in prezent din nou insarcinata si are aceleasi probleme de sanatate ca si la primul copil. Arata de nici nu zici ca este gravida! Este disperata sa se ingrase pentru ca bebelusul, o fetita, sa nu aiba de suferit.

Testele si ecografiile au aratat ca evolutia bebelusului a fost buna. Tanara mama stie ca trebuie sa se hraneasca, in primul rand pentru fetita ei care va veni pe lume.
Holly le-a declarat, insa, specialistilor ca se forteaza sa manance si acest lucru ii dauneaza. Ea a marturisit ca aude voci din interior care ii spun incontinuu ca este grasa.

Stiu ca trebuie sa mananc pentru copil, dar este foarte greu sa ma lupt cu vocile din interior care imi spun ca sunt grasa. Mananc numai nuci, migdale sau oleaginoase, branzeturi si beau bauturi cu un continut ridicat de calorii.
Sunt disperata sa revin la normal pentru ca sa fiu un bun exemplu pentru copiii mei in ceea ce priveste alimentatia
”, a declarat Holly Griffiths.

Holly Griffiths, in prezent insarcinata in luna a opta
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/1-2a641cf45851ba4c476990b72c20548d.jpg
Holly Griffiths si baietelul ei
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/4-c9548390307d689710879b0e6d66c961.jpg
Holly Griffiths la nasterea primului copil
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/3-46a9bc2ecf115081ccf05985cfbb807f.jpg
Asa arata Holly Griffiths in mod normal
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/2-6082d1eaba370b4c9385ff962982379d.jpg

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.