VINDEAU posete false de firma cu GANDACI in ele! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 12 nov 2020, 16:40

Este descoperirea socanta facuta de inspectorii OPC, intr-un magazin de fite din centrul istoric al Brasovului. Din fericire, poseta a fost scoasa de pe raft inainte sa ajunga in mainile vreunei doamne.

 Imaginati-va cum ar fi sa dati 300 de lei pe-o geanta iar in interior sa gasiti...gandaci!  Nu este singura problema la aceasta geanta, scoasa destul de dubios la reducere de catre comercianti la doar 300 de lei.

Pretul pentru o poseta asemanatoare, de la firma producatoare, poate depasi chiar si suma de o mie de lei. Alt magazin, alte probleme. Probabil din aceasta cauza comerciantii le-au aratat usa jurnalistilor.

N-a durat mult pana ce anchetatorii au depistat ce incercau comerciantii sa ascunda! Poseta era expusa in vitrina magazinului la pretul de 800 de lei.
In mod normal, o astfel de geanta originala ar fi costat, atentie, peste 4000 de lei.

Articolele suspectate ca nu sunt veritabile au fost retinute si vor fi verificate cu ajutorul firmelor care detin marcile autentice. Daca se va dovedi ca sunt contrafacute, produsele vor fi distruse, iar proprietarii magazinelor risca amenzi de 30 de mii de lei. Nu este exclus sa fie si cercetati pentru inselaciune.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.