Liviu Varciu: "Aventura vietii tale alaturi de mine incepe SAMBATA, 6 iulie!" Afla mai multe detalii!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 sep 2021, 16:20

Liviu Varciu invita la casting toate domnisoarele care vor sa participe la show-ul “Autobuzul lui Varciu”, ce se va difuza in toamna la Kanal D.

 Sambata, 6 iulie, de la ora 11.00, la Studiourile Kanal D (Bd. Marasti 65-67, in complexul Romexpo, intrarea D, pavilion T, sector 1, Bucuresti), fetele care vor sa aiba parte de cea mai mare aventura a vietii lor, cele care viseaza la sufletul pereche, au sansa sa-si adjudece un loc in “Autobuzul lui Varciu”.

“Ultimele locuri din autobuz se dau sambata la casting-ul de la studiourile Kanal D.

Daca nu stii sa ajungi, nu-ti face griji, venim noi sa te luam de la Piata Charles de Gaulle, de la ora 11.00. Daca vrei sa traiesti cea mai tare experienta, daca te-ai gandit vreodata ca printul din poveste exista si te poate astepta acolo unde niciodata nu ti-ai imaginat, urca in autobuzul meu si vino sa-l gasesti in aventura vietii tale”, a spus Liviu Varciu.
 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Vino sa iti rezervi un loc in “Autobuzul lui Varciu”, biletele le “taie” insusi prezentatorul emisiunii,  la castingul organizat la Studiourile Kanal D!