CUM sarbatoresc unii alesi incheierea sesiunii parlamentare atunci cand locuiesc la comun intr-un apartament inchiriat! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 12 nov 2020, 15:45

Sesiunea parlamentara s-a incheiat, asa ca de ce n-ar sarbatori si alesii.

 Cum banii ii tin pentru vacanta, e bun si apartamentul cu doua camere inchiriat la comun de psd-istii Daniel Suciu si Mircea Dobre. Doar e o petrecere intre baieti fara mari pretentii. Bucatarul serii este Mircea Dobre hotarat sa-si dea gata colegii cu o marinata de pui si paste quatro formagio!

Numai ca nu-i dupa cum vrea omul, mai ales cand nu-i la casa lui. Nu au gaze, iar plita electrica functioneaza cam greu.
Asta nu le-a distrus insa buna dispozitie! Gazda Daniel Suciu ia initiativa! Se cere o pauza, nu de consultari, ci de degustare!

Cu chiu cu vai, primul fel de mancare pare aproape gata. Si cum foamea e cel mai bun bucatar, musafirul Mihai Sturzu se orienteaza rapid ca macar atat lucru o fi invatat prin turnee. 

Bucatarul este un optimist incurabil. Spera ca apa pentru paste va fierbe in 7 minute! Intre timp isi pune colegul de apartament la treaba!

Unul spala vase, altul se chinuie cu pastele, iar musafirul vrea un pic de relaxare! Cum
operatiunea" paste" pare definitiv compromisa, bucatarul isi amageste colegii, doar e politician cu experienta!

Cum aperitivul nu a ajuns nici pe-o masea...iar pastele se lasa indelung asteptate! Dupa lupte seculare cu plita electrica pastele au fiert si tot ce-a mai ramas de facut este sosul! Si exact ca in Parlament, pastele s-au "votat" nu in 30 de minute, ci dupa 2 ore!



 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.