CERE daune de 1 milion de euro pentru DRAMA prin care a trecut din cauza unui sofer inconstient! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 sep 2021, 01:00

Marturia femeii este cutremuratoare. Abia la o luna de la tragedie, victima a avut curajul sa priveasca imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

 In stare de soc, batrana aproape ca nu are reactie. Priveste nedumerita scena accidentului si nu-i vine sa creada ca a trecut pe langa moarte. 

Daca imaginile suprinse de camerele de supraveghere i se par aproape incredibile, scenele intiparite in memorie in primele secunde dupa accident sunt cat se poate de vii. Isi aminteste ca a reusit cu greu sa isi deschida ochii si sa realizeze ca este inca in viata.


Si medicii spun ca femeia a supravietuit ca prin minune. Dupa ce au supus-o la sase operatii dificile, sunt increzatori in sansele de recuperare.

In timp ce femeia se chinuie cu dureri insuportabile pe patul de spital, avocatii se lupta la tribunal. Aparatorii victimei cer daune morale de un milion de euro pentru drama pe care i-a cauzat-o soferul inconstient.


Magistratii au decis sa prelungeasca arestul preventiv al soferului care s-a urcat la volan fara sa aiba permis si sub influenta alcoolului.
Judecatorii nu au acceptat explicatia incuplatului, care a sustinut din boxa acuzatilor ca a fugit de frica de la locul accidentului.

Daca initial barbatul promitea ca o va despagubi pe victima, astazi nu a mai scos o vorba despre bani. Cand au auzit de suma colosala pe care o au de achitat, rudele au sarit ca arse.

Avocatii victimei analizeaza si posibilitatea sa depuna plangeri penale impotriva celor care se aflau in masina cu Alin Faur.
Cu totii au fugit de la locul faptei.