S-au napustit ca vulturii la fier vechi intr-un bazar care urma sa fie demolat! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 22:00

Ca uliii s-ar fi napustit romii peste mormanele de bucati din tabla si tevi depozitate intr-un bazar.

 Nici bine n-au apucat comerciantii sa-si faca bagajele, odata cu mutarea sediului talciocului, ca satra a si dat buzna peste ei. Nici n-a mai contat pe unde intra. Uitati-va, de pilda, la tanara din imagine cum, cu miscari de contorsionista, se strecoara prin gard. Norocul ei ca e slabuta. 

A fost nevoie de interventia politiei ca sa-i alunge pe indivizi si pentru ca proprietarii sa-si poata strange marfa in liniste.
 Vestea ca bazarul se muta a ajuns in sanul romilor ca vantul si ca gandul. Iar imediat ce-ar fi mirosit ca-i rost de-o afacere banoasa, cu mic cu mare, au venit val-vartej ca la pomul laudat. 

Atat de disperati sa fi fost sa puna mana pe o bucata de fier vechi, incat au fost cat pe ce sa cumpere chiar si de la reporterii ce pretindeau a fi vanzatori, chiar daca aveau camerele video in maini?

Intreaga opeartiune era supravegheata de o piranda care statea pe pod. Tocmeala
s-a facut, bineinteles, intr-un stil aparte:" Uite banii, nu sunt banii, ia banii, da-mi-i inapoi", dar niciunii cu chitanta. Cel putin asa se vede in imagini. 

La scurt timp, cei de la politie au fost asaltati cu plangeri de la comerciantii care sustin ca au fost pradati. Nu e prima data cand romii nerabdatori dau iama si insfaca tot. In judetul Neamt, au reusit, in 24 de ore, cu propriile brate, sa scoata tot fierul vechi dintr-o fabrica dezafectata, iar la Codlea, acum o saptamana, au navalit sa ia tot ce poate fi valorificat, imediat dupa demolarea
unui turn.


 

Taguri: