A INCREMENIT cand s-a uitat in oglinda si si-a vazut pielea de pe fata! Vezi ce a patit tanara din imagine FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 12 nov 2020, 15:15

Tanara din imagine a avut un adevarat soc in momentul in care s-a uitat in oglinda si a observat un detaliu deloc placut.

Ea si-a dat seama ca pe pielea de pe fata i-au aparut niste pete foarte inestetice, care continuau si pe gat, look-ul ei fiind deloc unul atragator.

 

Nestiind ce s-a intamplat, a intrat in panica si a crezut ca sufera o reactie alergica. Speriata si temandu-se de faptul ca situatia s-ar putea agrava, s-a dus imediat la un dermatolog.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Acolo

a trait insa un moment penibil. Medicul i-a spus ca nu are absolut nimic si a intrebat-o daca a plans in acea zi. Tanara a raspuns afirmativ, iar in acel moment si-a dat seama ca, cu cateva ore mai devreme, se certase destul de rau cu prietenul ei.

 

Lacrimile care i-au curs pe fata si au ajuns in cele din urma pe gat au lasat acele urme din cauza spray-ului bronzant pe care il folosise dimineata.



 

Taguri: