Povestea tulburatoare a Magnificului, baietelul care a stat o saptamana in coma dupa ce s-a nascut si mama l-a abandonat VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 aug 2021, 19:05

E o mana de om dar are in piept o inima de luptator. Andrei sau Magnificul, asa cum il alinta medicii a venit pe lume de Martisor la Spitalul Judetean din Sibiu.

 Mama l-a nascut prematur dar nu l a vrut! L-a lasat in grija strainilor cu inima buna...Avea mai putin de un kilogram, era doar cat o lingura si nimeni nu credea ca va avea zile. A stat o saptamana in coma si 52 de zile in incubator, dar s a incapatantat sa traiasca.

Medicii spun ca o minune a facut ca bebelusul sa traiasca. Andrei e un luptator si ce e mai dureros e ca lupta singur fara ca mama sa ii fie alaturi.
L-a abandonat ca pe un bagaj mult prea greu de carat. Asistentele sunt cele care au grija ca micutul sa nu resimta lipsa mamei ..insa oricat de mult s ar stradui nu o pot inlocui pe cea care l a purtat in pantece 9 luni.

Acum Andrei are 4 luni si cantareste 4 kilograme. Desi medicii au incercat sa stea de voba cu mama si sa o convinga sa isi ia copilul acasa, femeia nici nu a vrut sa auda ..nici macar sa il tina o clipa in brate...


Soarta micutului e acum in mainile lui Dumnezeu..singurul care nu l-a parasit. Medicii spun ca va mai ramane o perioada in spital, pana cand se va gasi un asitent maternal care sa il ia in ingrijire. Cat despre adoptie, tot mama va fi cea care va avea ultimul cuvant.

 

Taguri: