A lasat pe toata lumea cu gura cascata! Vedeta care a purtat o tinuta de peste 300.000 de euro la un eveniment monden VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:17

Sharon Stone, frumoasa si obraznica blonda care si-a aratat cu nonsalanta "comoara" in pelicula Basic Instinct, a fost regina unui eveniment cu mare staif, desfasurat in urma cu putin timp.

Pe covorul rosu, actrita in varsta de 55 de ani, si-a facut aparitia intr-o rochie de senzatie Roberto Cavalli, alba si cu insertii aurii. Cand Sharon s-a intors pentru a-si dezvalui si spatele toata lumea a exclamat de uimire.

 

Superba rochie era decupata adaanc si avea un detaliu surprinzator: un sarpe de aur, lung de 40 de centimetri. Tinuta costa 5.800 de euro, sutele de grame de aur fiind desigur incluse in pret. 

 

Sharon Stone si-a accesorizat tinuta cu un plic auriu tot Roberto Cavalli, in valoare de 650 de euro si cu o pereche de sandale shiny Jimmy Choo, in valoare de 595 de euro. 

 

Aceste preturi sunt un mizilic insa pe langa ce urmeaza sa auziti. Totalitatea bijuteriilor purtate de actrita apartin brandului elvetian GRISOGONO, fac parte din colectia de top High Jewellery si insumeaza nu mai putin de 300.000

de euro!

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Pe mana dreapta, Sharon a purtat o superba bratara in forma de steluta de mare, incrustata cu rubine si diamante albe de 7,5 carate, al carei pret ajunge la 110.000

de euro. Cerceii divei au fost din aur roz cu diamante albe de 4 carate. Pret?! 79.000 de euro.

 

Tinuta a fost completata cu doua inele spectaculoase, ce fac parte tot din colectia GRISOGNO. Ambele piese din aur roz sunt incurstate cu numeroase diamante si pietre pretioase, avand un pret estimativ de 55.000 de euro fiecare.

 

Ne incumetam acum sa facem totalul si avem asa: rochia cu sarpe de aur de 5800 de euro, plus plicul Roberto Cavalli de 650 de euro, sandalele Jimmy Choo de 595 de euro, bratara stea

de mare de 110.000 de euro, cercerii de 79.000 de euro si cele doua inele GRISOGNO batute in diamante de 110.000 de euro totalizeaza un look de... ATENTIE... 306.045 DE EURO, adica nu mai putin de 13,5 miliarde de lei vechi!

 

Ce altceva ati mai putea face cu banii astia?! Pai, ati putea locui aproape SAPTE luni pe plaja din Malibu, tocmai in vila lui Charlize Theron, pe care actrita o inchiriaza cu 50.000

de dolari pe luna. Casa este de-a dreptul superba! Are trei dormitoare, trei bai si o suprafata de 2000 de metri patrati. Ce ati alege?!