GAFA MONUMENTALA! A vrut sa fie SEXY, insa a intrat in pamant de rusine cand si-a dat seama ce a facut FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:19

Tanara din imaginea alaturata a vrut sa isi impresioneze prietenii si, probabil, sa atraga admiratia unor noi barbati, insa nu a reusit decat sa se faca de ras!

Purtand o bustiera neagra si niste pantaloni foarte mulati, bruneta s-a pozat provocator in oglinda, expunandu-si trupul fara prea mari rezerve. Ulterior a postat imaginea pe Facebook.

 

In scurt timp insa au inceput sa apara comentarii rautacioase la adresa ei, iar poza a devenit subiect de banc. Tanara nu si-a dat seama ca a exagerat prea mult cu Photoshop-ul.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

In

incercarea de a-si face o talie cat mai supla, ea si-a editat fotografia, insa nu si-a dat seama ca acest lucru se poate observa foarte usor.

 

Pana sa apuce sa stearga poza de pe Facebook aceasta a fost deja preluata de cateva site-uri si a ajuns virala pe internet.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.