Sinistratii din Moldova, NEPUTINCIOSI in fata potopului care s-a abatut in urma ploilor torentiale VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 12 nov 2020, 13:45

Ploia torentiala si inundatiile au lovit fara mila!

In Negri, judetul Bacau, apele, inalte de doi metri, au lovit fara mila si-au luat cu ele tot ce au putut. Primii care au fost salvati din calea lor, cu barcile, au fost copiii si batranii neputinciosi. Din 2001, localnicii n-au mai vazut asa ceva.

E vai si-amar de sinistrati. In sacosele pe care le vedeti, acesti oameni si-au pus, in graba, putinul care le-a mai ramas. Actele, banii si cateva haine care mai erau uscate.
Macar ei au apucat. Disperati, cei care au scapat cu casele intregi au pus, pe marginea drumului, un sir lung de saci plini cu nisip, in speranta ca vor tine apele departe. Cu mainile ridicate spre cer, oamenii au cerut indurare.

Insa greul pentru ei abia acum incepe. Multi nu mai au unde sa doarma si nici macar de unde sa mai bea apa. Aceeasi drama am intalnit-o si in Malusteni, jud.
Valsui. Un sat intreg e aproape rupt de lume, dupa ce singurul drum s-a dus cu tot cu ape. In toiul noptii, cand viitura a venit, oamenii abia si-au mai putut salva copiii. Casele, lucrurile si animalele le-au lasat, neputinciosi, prada suvoaielor furioase.

Mai bine de 30 de familii au fost evacuate din propriile locuinte, dupa ce gospodariile le-au fost inghitite de ape. Cei care au avut putere sa se intoarca, si-au gasit casele pline de-un mal gros.
Sute de animale au pierit in ape, lasandu-i pe sateni cu spaima ca nu vor mai avea ce le pune copiilor pe masa.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.