ULUITOR! Un barbat a mers la medic pentru o durere de stomac, dar a aflat ca e femeie. Vezi cum a fost posibil

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 mar 2024, 06:25

Caz socant in Hong Kong!

Un barbat in varsta de 66 de ani din Hong Kong s-a prezentat la medic cu dureri abdominale. Dupa un control amanuntit, doctorul si-a informat pacientul ca este de fapt femeie si ca sufera de chist ovarian benign.

Medicii au explicat acest caz socant ca fiind cunoscut in specialitate drept Sindromul Turner, o malformatie genetica legata de lipsa sau existenta incompleta a cromozomului sexual X.

Desi a fost dignosticat cu aceasta boala, pacientul a ales in continuare sa isi duca viata ca si barbat, iar specialistii chiar i-au prescris un tratament hormonal.
Malformatia are loc imediat dupa fecundare cand cromozomii sexuali esueaza in a se separa.

Sindromul Turner afecteaza exclusiv femeile si se caracterizeaza prin statura mica, gat gros si umeri supradimensionati. Barbatul din Hong Kong este orfan, s-a nascut in Vietnam, nu are testicule, dar prezinta ceea ce medici au numit un micropenis.

Pacientul este prin definitie femeie, au concluzionat medicii, dar din cauza sindromului de care sufera, a capatat o infatisare de barbat desi are o statura mica.
" Un caz foarte rar si foarte interesant din punct de vedere stiitific, de combinatie intre sexe

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.