Vrei la mare si nu ai bani? ACUM, poti face baie in lacul din fata blocului VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 sep 2021, 05:00

Da, doamnelor si domnilor, vedeti bine! Barbatul din imagine a gasit salvarea, in caz de inundatii.

 Pe principiul daca nu merge la mare, vine marea la el, tanarul, din Bacau, se pare, a gasit un prilej numai bun sa-si scoata colacul la apa, dupa ce a turnat cu galeata.

Nu e prima data cand vedem astfel de imagini. Aproape la fiecare inundatie, se gaseste cate-un roman sa faca haz de necaz.

Mai in gluma, mai in serios, oamenii s-au gandit ca or avea un scop si gropile astea.
Cu unditele in spate, cativa pescari amatori s-au pus de-a dreapta si de-a stanga drumului, ca cine stie de unde sare pestele.

Modelul pescuitului in mijlocul drumului nu e gaselnita vrancenilor. Ideea a fost brevetata cu succes de timisoreni, care, dupa o ploaie sanatoasa, au iesit tot cu unditele, in strada.

Daca n-ai fi vazut masinile, puteai sa juri ca esti la mare. Inventivi foc, tinerii au scos rapid colacele si saltelele pe luciul apei, iar un student intreprinzator si-a pus anunt ca vinde barci pneumatice.



 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.