Duminica in "D Paparazzi" - vedete autohtone, la cumparaturi in magazine second-hand

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:23

Duminica, 30 iunie, incepand cu ora 19.45, Adelina Pestritu va asteapta la o noua editie “D Paparazzi”. Echipa emisiunii a pregatit o multime de subiecte incediare.

In ciuda ideilor cum ca ar fi rusinos sau deloc igienic sa iti cumperi haine second-hand, printre cumparatorii de astfel de articole vestimentare se afla si vedete autohtone.

 

"Se gasesc foarte multe lucruri faine si ieftine intr-un magazine second-hand. Nu am nicio problema daca au fost purtate o data sau deloc", a marturisit Alexandra Ungureanu. Andreea Esca, Delia Matache, Sore, sunt doar cateva dintre vedetele care ne-au surprins cu preferintele lor.

Raspunsurile lor le puteti afla duminica, de la 19.45, in emisiunea “ D Paparazzi ”. 
 

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/ad-be1ef3897b7bf6812279332d389ccedf.jpg#Haine din generatie in generatie

Prezenta la un eveniment monden din Capitala, Andreea Esca a dezvaluit pentru reporterii “ D Paparazzi ” ca in perioada liceului purta rochiile mamei sale: "Am foarte multe rochii de ale mamei mele pe care le-am purtat in perioada liceului.

Le mai pastrez si acum. Poate intr-o zi le voi modifica astfel incat sa le poata purta si fiica mea, Alessia”.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Nu ratati duminica, 30 iunie, incepand cu ora 19.45,

show-ul monden “D Paparazzi” prezentat de Adelina Pestritu, la Kanal D.

 

 

Taguri:

Urmărește-ne pe: Distribuie
Citește și:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.