Oportunitate pentru ELEVI si STUDENTI! Uite cum se pot inscrie in programe educationale in strainatate

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:23

Programe educationale tematice in Oxford, Cambridge, New York, Paris, Berlin .

Compania Europe Link Language Academy (EuLLA) din Londra ofera elevilor si studentilor posibilitatea de a se inscrie la programe educationale tematice sau de limbi straine in majoritatea tarilor europene.
 

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/p2-218e38ce49c7d0102c98258a3c360e6a.jpg
Programe oferite:

- Scoli de vara

- Cursuri de limbi straine

- Programe universitare

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Prin

intermediul acestor programe educationale, participantii au posiblitatea sa-si aprofundeze cunostintele de limbi straine, abilitatile de leadership si de ai ajuta sa-si constuiasca o cariera de succes.

Inscrierile se fac la numarul de telefon 0723.612.781 sau la adresa [email protected]

 

EuLLA este specializata in cursuri de limba engleza, tabere tematice, programe de studii in strainatate, programe educationale si culturale pentru copii, adolescenti, studenti si adulti din peste 150 de tari, www.eulla.org.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.