Imaginea care a iscat CONTROVERSE. Cum a aterizat o BROASCA TESTOASA in parbrizul unei masini FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 aug 2021, 10:20

Clipe de cosmar pentru un sofer!

Ori vine sfarsitul lumii ori cineva a facut o gluma proasta! Un sofer a fost la un pas de coliziune dupa ce parbrizul i-a fost spart de o broasca testoasa de dimensiune medie. Cazuri de genul asta s-au mai intalnit! De obicei auzim de geamuri sparte cu pietre, caramizi, dar au fost si cazuri in care caprioare sau chiar pasari au aterizat din greseala in parbrizul unui automobil.

In cazul de fata, un sofer de camion a crezut ca este victima unei scene desprinsa parca din Apocalipsa.
S-a speriat foarte tare cand ceva ce semana cu un bolovan urias i-a aterizat prin parbriz. Fiti pe pace, insa, caci atat soferul, cat si broasca testoasa nu au fost raniti in urma acestui incident.

Intrebarea pe buzele tuturor a fost cum de a ajuns acolo broasca testoasa? Un martor, participant la trafic sustine ca o masina din sens opus ar fi calcat peste testoasa care in urma impactului ar fi ricosat in geamul camionului.
Altii au avut impresia ca venea de undeva de sus. Poate un vulture sau alt pradator avea in gheare broasca pe care ar fi scapat-o in timpul zborului. Cea mai sumbra presupunere a fost ca cineva, intentionat, ar fi aruncat broasca testoasa de pe un pod din apropiere. Ancheta este in desfasurare, iar politia britanica cerceteaza toate pistele.