Adevaratul MOTIV care a dus la DESPARTIREA DEFINITIVA dintre Andreea Mantea si Stefan Stan

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:24

Au trait o iubire ca in povesti timp de sapte luni.

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii “ WOWbiz ” a trait o poveste de dragoste cu nabadai alaturi de Stefan Stan, castigatorul unui concurs de talente muzicale. Cei doi au fost impreuna timp de sapte luni, iar modul in care a evoluat relatia lor a tinut mereu prima pagina a ziarelor.

Dupa prima despartire a plans fiecare, in direct la televizor. Apoi s-au impacat cu mare foc, ambii declarand ca dragostea lor este mai puternica decat la inceput.

Andreea Mantea, 26 de ani si Stefan Stan, 35 de ani, sunt impreuna de la finalul anului trecut, cand se pare ca au fost sagetati de Cupidon chiar de revelion. In luna aprilie, la numai patru luni de cand erau impreuna, Stefan Stan a cerut-o in casatorie pe Andreea Mantea. Cu toate astea, la nici doua luni de la logodna, relatia lor avea sa se zdruncine din temelii. Stefan Stan i-a fost infidel Andreei, inseland-o cu una dintre fanele lui.


Contrar tuturor asteptarilor, cei doi nu au pus punct relatiei lor, anuntand ca vor merge inainte cu pregatirile de nunta. Insa, ieri, vestea despartirii definitive a cazut ca un trasnet in showbiz. Andreea Mantea si Stefan Stan au anuntat ca s-au despartit definit.

Gurile rele spun ca frumoasa prezentatoare s-a saturat de capriciile artistului. Atat Andreea Mantea, cat si Stefan Stan au confirmat despartirea." Am ajuns intr-un impas.
Am decis sa ne vedem fiecare de drumul lui, timpul le va decide pe toate
", a declarat Stefan Stan pentru “ Drept la tinta ” in timp ce Andreea Mantea nu a dorit sa faca mai multe comentarii pe marginea acestui subiect.

BOMBA IN SHOWBIZ! Andreea Mantea si Stefan Stan s-au despartit din nou

O noua bomba loveste showbiz-ul din Romania: Andreea Mantea si Stefan Stan au pus punct relatiei de iubire inceputa la sfarsitul anului trecut.
Se pare ca de data aceasta nu mai este cale de impacare, decizia fiind una definitiva. Potrivit unor surse citate de WOW biz .ro, atat Andreea cat si Stefan se vor concentra, de acum inainte, asupra carierei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.