ZI NEAGRA pentru familiile victimelor accidentului din Muntenegru! Ii vor conduce pe ultimul drum pe cei dragi VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:24

Curtea de Arges e in doliu. In centrul orasului, s-a facut slujba pentru sufletele celor patru romani care si-au pierdut viata in Muntenegru.

Printre ei omul de afaceri Nicolae Dervis. Om de vaza in Curtea de Arges, care a murit incercand sa salveze un copil. Micutul a scapat, dar el s-a stins.

 

Sotia, declarata moarta initial, a supravietuit insa. Este acum internata in spital si isi asteapta sotul langa ea! Acasa la familia Dervis durerea nu are margini. Zeci de oameni au venit sa ii aduca un ultim omagiu celui care i-a ajutat ori de cate ori a putut.

 

Apropiatii omul de afaceri sunt socati. Se gandesc daca nu cumva destinul l-a impins pe Nicolae Dervis spre moarte. Si o familie din Cluj trece prin aceeasi drama. Fata a supravietuit teribilului accident, dar mama ei nu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Se pare ca in momentul accidentului, femeia si-a aparat copila cu propriul ei

trup cand o stanca s-a prabusit peste ele. Fratele femeii este si acum in stare de soc.

 

Astazi este o zi neagra pentru cei care si-au pierdut parinti, frati, surori si prieteni in accidentul din Muntenegru. Ii vor  conduce pe ultimul drum pe cei dragi.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.