TRAGEDIA din Muntenegru: Zeci de romani si-au aratat compasiunea printr-un gest EMOTIONANT VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:24

Asa au ales cativa oameni cu suflet mare sa arate ca tragedia din Munetengru a lasat urme asupra intregii comunitati, nu doar asupra celor implicati.

Zeci de oradeni s-au strans, cu mic cu mare, in centrul orasului si au inaltat lampioane in memoria victimelor accidentului.

 

20 de lampioane au luminat azi-noapte, cerul din Oradea. Inainte de inaltarea lor, oamenii au pastrat un scurt moment de reculegere in memoria celor care si-au pierdut viata in groaznicul accident din Muntenegru.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Judetul

Bihor este printre cele norocoase. Niciuna dintre victime, indiferent ca e vorba de raniti sau de cei care si-au pierdut viata, nu este  originara de aici.

 

Chiar si asa, asta nu i-a impiedicat pe cele peste 70 de persoane adunate in centrul orasului sa isi deschida sufletele si sa fie alaturi de victime, prin acest simplu gest.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.