Ploile dezlantuite AU FACUT PRAPAD! Au lasat in urma case inundate, drumuri rupte si garduri smule din pamant VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:24

Ploile dezlantuite au facut prapad. In Buzau viiturile au lovit una dupa alta si au lasat in urma munti de noroi, copaci rupti, drumuri avariate si case pline cu mal.

Furtuna puternica a distrus drumul de acces catre satul Begu. 450 de localnici au ramas izolati, daca unuia i se face rau sau daca izbucneste vreun incendiu, nicio autospeciala nu poate sa ajunga acolo.

 

In comuna Tisau potopul s-a abatut de doua ori in numai cateva ore. A lasat in urma peste 40 de case inundate, drumuri rupte si garduri smulse din pamant.

 

Beciurile caselor sunt pline cu apa iar fantanile au dat pe afara. In

timp ce unii se lupta cu malul din case, altii au ales sa faca haz de necaz. Acest domn si-a luat colacul si a iesit sa inoate putin in fata blocului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Pana la sfarsitul saptamanii vremea nu da semne sa se imblanzeasca.

Maine va ploua prin mai toate zonele tarii, iar cantitatile de apa vor depasi pe alocuri 25 de litri pe metrul patrat.

 

Spre seara ploile vor lua o scurta pauza, dar revin in forta in dupa-amaiza zilei de sambata. Temperaturile maxime vor varia intre 18 grade in nord si 25-26 de grade in sud.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.