ACCIDENTUL DIN MUNTENEGRU. Sapte persoane ranite ar putea fi externate zilele acestea

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:24

Sapte raniti ar putea fi externati in cursul zilei de joi sau vineri.

La Spitalul Universitar din Capitala se afla internati sapte dintre victimele groaznicului accident din Muntenegru. Potrivit dr. Leo Grecescu, purtatorul de cuvant al unitatiii sanitare, doi dintre pacienti se mentin in stare critica, in timp ce cinci dintre raniti ar putea fi externati incepand de vineri.

O femeie in varsta de 40 de ani si un barbat in varsta de 66 de ani se afla in coma, iar starea lor este critica.
." Prognosticul se mentine rezervat", a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar. La Spitalul Elias, alte doua persoane, victime ale autocarului prabusit, sunt externabile si ar putea iesi din spital chiar in cursul zilei de joi. Dr. Dana Safta, directorul medical al spitalului a declarat ca externarea depinde de starea psihica in care se afla victimele.

La Elias au fost internati cinci raniti din Muntenegru, unul dintre acestia, o tanara de 26 de ani din Cluj, fiind externata miercuri.

Ceilalti 25 de raniti din accidentul de autocar produs in Muntenegru sunt internati la spitalele Universitar (11), Floreasca (10) si Bagdasar-Arseni (patru). Trei dintre acestia, respectiv doi de la Universitar si unul de la Floreasca, se afla in stare foarte grava, fiind in coma.