Oana Roman: “Nu vad de ce as regreta declaratiile facute”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:24

Moderatoarea emisiunii “Drept la tinta” este unul dintre subiectele favorite ale presei tabloide.

Nu stiu daca presa a regretat vreodata lucrurile scrise despre mine, drept dovada nu vad de ce as fi regretat declaratiile facute. Nu am avut niciodata un razboi cu ziaristii desi poate eram in masura sa fac asta. Am respectat si respect in continuare oamenii care stiu sa-si faca meseria corect si demn. Familia nu mi-a reprosat niciodata nimic pentru ca intotdeauna am declaratii de bun simt ”, a explicat Oana Roman, vedeta Kanal D despre relatia pe care si-a construit-o cu presa.


Totusi, moderatoarea emisiunii" Drep la tinta" a inceput sa se fereasca de iesirile mondene.

" In ultimul timp am renuntat pe cat s-a putut la iesirile mondene, la cluburi. La bucura o seara petrecuta acasa, la un film, alaturi de omul drag si de cainii mei. Sigur ca as putea trai in anonimat, din pacate acest lucru nu este posibil. Sunt o persoana publica de mult prea multi ani ca lumea sa ma poata uita.
Singurele momente de anonimat de care ma bucur sunt cand plec in strainatate si atunci le savurez cu multa placere
".

Este gata sa devina mama

In urma cu cateva saptamani, Oana spunea ca este pregatita sa devina mama alaturi de iubitul ei, Marius, care este cu 10 ani mai mic decat ea." Nu cred in coincidente si viata mi-a aratat ca mi se intampla lucruri la care nici nu visez, in momentele in care ma astept mai putin.
Asa mi s-a intamplat si in profesie, dar si in dragoste. Sunt pregatita sa devin mama, dar Dumnezeu va decide momentul propice pentru aceasta minune
".

In urma cu doua luni, Oana a reclamat la CNA campania de denigrare dusa de Dan Capatos impotriva ei." Da, intr-adevar, am facut plangere la CNA, in urma careia i-a fost trimisa o somatie publica. Nu am avut niciun fel de discutie cu el, nu vreau sa-i raspund cu aceeasi moneda.
Raspunsul meu a fost acea plangere, iar din punctul meu de vedere acest subiect este incheiat
", a spus Oana.

Sursa: Evenimentul Zilei, Ghid TV

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.