Bianca Dragusanu, declaratie socanta: "Daca l-as iubi si as constientiza ca ma iubeste, m-as impaca cu el, nu?"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:26

In timpul pauzelor publicitare, Bianca Dragusanu, invitata aseara la WoWbiz, a comentat impreuna cu psihologul Veronica A. Cara declaratia fostului ei iubit, Adrian Cristea.

 Bianca a ramas socata de declaratia fostului ei iubit, Adrian Cristea si mai mult a spus ca nu intelege de ce face acest lucru tocmai acum cand fiecare are viata lui si s-au despartit de comun acord. Iubitul si logodnicul actual al Biancai, Victor Slav este de parere ca Adrian Cristea incearca degeaba sa o recucereasca deoarece acest lucru nu este posibil:  "Sa fie clar: nu are cine sa concureze cu mine, ce face este inutil.
Mai bine isi salveaza energia pentru altceva. Ii recomand sa dea dovada de profesionalism, in meciul care se desfasoara acum nu este nici macar rezerva. Ar trebui sa realizeze asta si sa inceapa alt meci. Ca sa castigi trebuie sa stii sa pierzi, iar el nu o sa castige niciodata. Nu e demn pentru un barbat, se face de rusine. Se urmareste sa nu mai facem nunta! Calmati-va," a spus Victor.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/cristea2-708a868c49560ffc48013243a971ec22.jpg"Despre Adrian Cristea... Tara arde si baba se piaptana. Suntem un cuplu unit, suntem siguri de sentimentele noastre. Ne stim trecutul. Nu ma surprinde nimic. Stiam ce va declara Adrian Cristea, stiam ca o va face. Coco Paun este un individ, Cristea este un om, deocamdata"  ( sursa wowbiz.ro)

 

Taguri: