Forma fetei poate prezice cat de DURABILA va fi relatia ta! Vezi unde te incadrezi

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:26

Barbatii acorda o atentie deosebita atunci cand vine vorba de partenere pe termen scurt sau lung.

Ai avut vreodata senzatia ca iubitul te-a parasit pentru ca nu-i place fata ta? Ei bine, nu e o gluma! Specialistii sutin ca acest lucru este chiar adevarat. Potrivit noilor descoperiri, barbatii prefera femei cu trasaturi ale fetei gingase si feminine cum ar fi barbia ascutita, pometi rotunzi, maxilar mic, sprancene fine, conturate pentru relatii de scurta durata.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/f-7119dfc6c2d6a6250fcebdf3cb707a2a.jpg
Cand vine vorba sa se aseze la casa lor, specialistii sustin ca barbatii prefera femei cu trasaturi mai masculine.
Explicatia? Potrivit oamenilor de stiinta, barbatii stiu inca dinainte de casatorie ca nu vor ramane fideli pe parcursul relatiei.

Sapte sute de barbati heterosexuali au participat voluntar la acest studiu. Subiectilor li s-au dat mai multe piese care contineau diferite trasaturi ale fetei, ochi, nas, barbie, sparncene, etc. Au fost apoi rugati sa alcatuiasca, ca intr-un puzzle, cum ar trebui sa arate o femeie cu care ar avea o relatie de scurta durata, iar mai apoi una alaturi de care s-ar vedea pentru tot restul vietii.


Sursa foto: shutterstock.com

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.