Natura S-A DEZLANTUIT din nou! Apele au facut PRAPAD in tara iar oamenii sunt disperati VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:26

Omul privea cu spaima cum valurile ii distrugeau casa parinteasca si in orice moment, mama si fratele sau mai mic, prinsi in mijlocul apei, riscau sa moara.

Barbatul a incercat sa isi convinga fratele sa iasa dintre valuri, dar nu a reusit. Durerea acestui barbat care-si vedea viata distrusa de natura dezlantuita nu se poate explica in cuvinte.

 

Cu lacrimi amare in ochi si durere in inima, bietul om se intreaba de ce Dumnezeu il pedepseste asa!

 

Lupta sarmanului om este zadarnica. Intreaga lui gospodarie a fost luata de viitura.

Priviti cum trec suvoaiele prin gardul de lemn. Nimic nu poate tine piept furiei naturii.

 

Este doar una dintre zecile de gospodarii "maturate" de ape. Aceasta femeie si-a parasit casa de spaima viiturilor.

 

Nimic nu se poate opune suvoaielor. Priviti cat de repede vin. Si aceasta femeie a plecat disperata din calea apelor. Si-a luat copilul in brate si a fugit unde a vazut cu ochii.

 

Si Iasiul a fost ravasit de vijelie. Mai multi copaci au fost doborati de vant si au cazut peste garduri si masini. O casa a ramas fara acoperis.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Si acoperisul unui camin studentesc al Universitatii de Medicina a

fost spulberat, iar o masina parcata in fata unui restaurant a fost turtita, la propriu, de un arbore doborat de vantul puternic.

 

De o ploaie torentiala au avut parte si cei aflati pe Valea Prahovei. Pe langa stropii grei de ploaie au picat din cer si bucati de gheata. Grindina a lovit cu putere casele localnicilor.

 

La Sinaia, ploaia torentiala a format in scurt timp adevarate lacuri naturale.

Priviti cat de greu au inaintat masinile printre suvoaiele de apa.

 

Drumul dintre Azuga si Sinaia s-a transformat intr-un adevarat cosmar! Soferii abia inaintau din cauza vijeliei care spulberase in unele locuri copacii pe carosabil.

 

Vantul a batut atat de puternic, de parca vroia sa scoata copacii din radacini.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.