Impresarul Alexandrei Stan si-a aratat fata! Iata ce a spus cand a dat ochii cu presa VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:26

Degeaba l-au cautat politistii pe Marcel Prodan peste tot pana acum! Chiar si descinderea in forta in locuinta lui a fost degeaba.

In timp ce, la televizor, Alexandra Stan ii aducea multe acuze grave, iar avocatul ei depunea plangere penala pentru santaj, Marcel era de negasit!

 

In urma descinderii in forta, oamenii legii au fost nevoiti sa se multumeasca doar cu adunarea mai multor probe din locuinta impresarului.

 

Marcel Prodan s-a prezentat singur la DNA Constanta. Insotit doar de avocatul sau, Marcel nu a schimbat niciun cuvant cu jurnalistii prezenti.

 

Marcel a urcat intr-un taxi si dus a fost. Nu a plecat, insa, foarte departe, tinand cont de faptul ca managerul Alexandrei a primit, pentru 30 de zile, interdictia de a parasi localitatea de domiciliu.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Procurorii

Directiei Nationale Anticoruptie Constanta au deschis un dosar pe numele impresarului Alexandrei Stan, Marcel Prodan.

 

Acesta este acuzat de santaj pentru o suma mai mare de 10.000 de euro. Cum este si administratorul societatii comerciale implicate in "afacerea Alexandra Stan",  fapta sa intra în competenta procurorilor DNA.

 

Potrivit unui comunicat transmis de DNA, din rezolutia de incepere a urmaririi penale intocmita de procurori reiese ca, in 15 iunie, Marcel Prodan a lovit-o pe Alexandra Stan ca sa o determine sa renunte la peste 40.000

de euro, bani pe care artista ii pretindea pentru prestatiile sale.

 

Pe langa acuzatia de santaj, Prodan risca ani buni de inchisoare si pentru vatamare corporala grava. Alexandra Stan asteapta si acum  certificatul medico-legal.