Paula Chirila: "NU am facut si nici nu am sa fac. Consider ca atractiile naturii sunt de alta natura decat cea umana" FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:29

Paula Chirila si Cristina Cioran vor spune telespectatorilor fideli Draga mea prietena "Buna dimineata" de la mare, timp de trei saptamani.

 Cele doua blonde ale emisiunii "Draga mea prietena" incep de pe acum sa isi faca bagajele pentru a pleca la mare. Nici Paula si nici Cristina nu sunt hotarate cate haine, cati pantofi si cate costume de baie sa isi indese in valize. 

Eu am geamantan mare, in care nu au cum sa-mi incapa toate lucrurile. Asa ca ma mai ajuta si unul mai mic, niste genti si un troller.
In total am 4 trollere dar nu le voi lua pe toate … sau …ma mai gandesc! Deci, ce facem Paula? Trebuie sa stam de vorba sa ne facem un calcul. Va trebui sa facem o lista …Geamantanele le vom umple cu tinute de seara, cu pantofi de toate felurile, cu sandale, cu diverse rochite, cu tot ceea ce avem nevoie pe litoral. Eu sunt nascuta si crescuta in Constanta si pentru mine e traditie sa imi cumpar cel putin un costum de baie in fiecare an.
De curand mi-am achizitionat un costum de baie cu imprimeu “leopard”,  a marturisit Cristina Cioran.



/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/emisiune0-2726b42ba8971c62569320de2f2ade8c.jpg
Paula Chirila abia asteapta sa simta briza marii si de pe acum si-a pregatit colectia de costume de baie. Eu am o multime de costume de baie! Le iau pe toate cu mine! Eu nu voi face topless niciodata. Nu am facut si nici nu am sa fac.
Consider ca atractiile naturii sunt de alta natura decat umana (rade) si nu vreau sa fiu “atractia” litoralului.



Cristina, la randul ei a marturisit ca: Nu as putea sa ma expun la modul acesta. Nu trebuie sa ma vada o plaja intreaga. Daca as fi in alt colt al lumii, o anonima … da, as face.( sursa Protv Magazin)

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.